Professionel & kompetent sparringspartner til dit projekt

Ejendomsudvikling on demand

OM NELANDER EJENDOMSUDVIKLING

Siden Nelander Ejendomsudvikling blev grundlagt i 2004 har det været en klar målsætning at skabe værdi for både kunder og samarbejdspartere gennem innovative og økonomisk bæredygtige løsninger uanset opgavens karakter.


I kraft af mange forskelligartede opgaver gennem årene har Nelander Ejendomsudvikling opnået indsigt i et stort antal forskellige brancher, der kombineret med en oprigtig og nysgerrig interesse i kundernes behov, gør det muligt for Nelander Ejendomsudvikling at yde den bedste service. 


Via et stærkt netværk til rådgivere, entreprenører, arkitetekter og ejendomsmæglere har Nelander Ejendomsudvikling skabt resultater på større projektopgaver, der samtidig har gjort det muligt for virksomhedens kunder at frigøre interne resourcer til andre opgaver. 


Om kundens behov er udvikling og/eller opførelsen af greenfield projekt, videreudvikling og genudlejning af en eksisterende ejendom, inspiration til et nyt domicil eller blot support til et konkret ejendomsprojekt, så kan Nelander Ejendomsudvikling bistå med opgaven - Det er ejendomsudvikling on demand.   


INDEHAVER

Troels L. Nelander

Troels Lundgaard Nelander


Uddannet ejendomsmægler & valuar samt akademiøkonom i finansiering & handel med fast ejendom og beskæftiget i ejendomsbranchen siden 1998.


Som selvstændig ejendomsudvikler og med erfaring fra tidligere stillinger som erhvervsejendomsmægler hos Nybolig Erhverv, salgs- og udlejningschef hos Oskar Jensen Ejendomsudvikling, Holberg Fenger Invest og som ejendomschef i Fritz Schur Gruppen har jeg opbygget en bred viden inden for ejendomsfaget - Og det er grundlaget for de services, som Nelander Ejendomsudvikling kan tilbyde kunder og samarbejdspartere.